077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

Overhandigen chequeZoals jullie wellicht hebben vernomen heeft Zij actief in Kessel besloten om te stoppen met haar activiteiten. In de laatste vergadering van Zij Actief is als besluit genomen om het overgebleven geld te schenken aan een goed doel in Kessel.

Wij zijn erg dankbaar dat de keuze gevallen op Stichting Zwembad Kessel.

Op de foto overhandigt oud voorzitster (Willie Roelofs) van Zij Actief de cheque ter waarde van 430,- aan de voorzitter (Henk Vorst) van Stichting Zwembad Kessel.

Zoals op de foto ook te zien is, zijn we nog volop aan het klussen rondom het zwembad. Deze klussen zijn nodig om het zwembad te moderniseringen en aan te passen aan de allerlaatste milieu- en technische eisen.

Het bestuur van het zwembad heeft echter besloten om deze gift van Zij Actief te gebruiken voor een nieuw speeltoestel in het peuterbad.

Zoals het er nu naar uitziet zal eind april het zwembad weer open gaan. Iedereen is dan van harte welkom om naar het nieuwe speeltoestel te komen kijken. Uiteraard kunnen de jongste badgasten dan volop gebruik maken van het nieuwe speeltoestel.