077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

Nieuws

Discozwemmen 14 juni gaat NIET door

Helaas werkt het weer niet mee. Daardoor gaat het discozwemmen op 14 juni NIET door. Op 5 juli staat er weer discozwemmen gepland. Hopelijk kan het die avond wel doorgaan.

Lees meer

Zwem4daagse 2024

19e Zwemvierdaagse Kessel Op 11-12-13 en 14 juni 2024 wordt er voor de 19e keer een zwemvierdaagse gehouden in ons mooie zwembad. Hieraan kunnen alle inwoners jong en oud uit Kessel en omgeving meedoen. Voor kinderen is zwemdiploma A verplicht! Het is de bedoeling dat...

Lees meer

Nieuw: Aqua Fit!

We hebben iets nieuws! Een leuke samenwerking met Joyce van Fit&Joy Outdoor. In de maanden mei en juni kun je mee doen aan Aqua Fit op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend! Opgave en meer info bij Joyce van der Pluijm.

Lees meer

Voorbereidingen nieuwe zwemseizoen!

De voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen zijn in volle gang! -het terrein wordt klaar gemaakt -het zwembad en kleuterbad wordt schoongemaakt -onze medewerkers krijgen BHV en reddend zwemmen -activiteiten worden gepland (Zwem4daagse/discozwemmen) -de website...

Lees meer

Hondenzwemmen

Zondag 17 september 2023 is er weer het jaarlijkse hondenzwemmen, Van 10.30 tot 12.30 uur kun je (samen) met  je viervoeter ons zwembad in. De entree is gratis! Wel vragen we jullie om eventuele poep zelf op te ruimen.  

Lees meer
De badmeester heeft nog niet bevestigd of het zwembad geopend is vandaag.
Verwachting
zaterdagmiddag
18°
Verwachte neerslag: 0.5mm
Actueel
00:24u
16°
Zwembadwater temperatuur ---

Volg ons op Facebook