077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

Abonnementen en entreeprijzen 2021

Door de corona maatregelen is er geen ticketverkoop aan de kassa. Tickets kunnen uitsluitend via onze website gekocht worden. Dat kan via deze link.

Abonnementen

Dit jaar kunnen we gelukkig weer abonnementen aanbieden. Echter de procedure is anders als voorgaande jaren. De toegang met een abonnement werkt als volgt.

Abonnement aankopen

  • Print het aanvraagformulier onder deze link uit. Vul dit in en neem dit mee naar het VVV kantoor. Door dit thuis al in te vullen, beperken we de duur dat er mensen binnen zijn bij het VVV kantoor. Dit is een uitdrukkelijke wens van het VVV kantoor i.v.m. corona.
  • Bij het VVV kantoor betaal je het abonnement en krijg je dit mee naar huis. Vul thuis de persoonsgegevens in op het abonnement,
  • Abonnementen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij het VVV kantoor. Niet aan de kassa!
  • Abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 22 mei.

Toegang tot het zwembad met een abonnement

  • Op elk abonnement staat een UNIEK (persoonsgebonden) abonnementsnummer. Met dit nummer kun je dagelijks een gratis ticket reserveren via onze online ticketshop.
  • Voor toegang tot het zwembad dien je ALTIJD zowel het abonnement (met het unieke nummer) én het gratis online ticket mee te nemen. Indien een van de twee niet getoond kan worden aan de kassa, wordt de toegang geweigerd.
  • Je kunt maximaal 1 abonnementscode ingeven bij reserveren van ticket. Voor het reserveren van tickets voor meerdere gezinsleden, dien je hele reservering meerdere keren te doorlopen.

Prijzen

De prijzen van abonnementen moeten we door gestegen kosten verhogen. Omdat we dit seizoen door corona iets later openen dan normaal, hebben we besloten de prijsverhoging een jaar uit te stellen.

Abonnementen (voor een heel seizoen zwemplezier)
Uitsluitend te verkrijgen bij het VVV kantoor.
op werkdagen van 13:30 – 17:00u
en zaterdagen van 11:00 – 15:00u
Gezinsabonnement  € 80,-
Kinderen tot en met 15 jaar  € 32,50
16 jaar en ouder  € 42,50
Losse verkoop:
Kinderen tot en met 15 jaar  € 2,50
16 en ouder  € 3,30
baby’s tot en met 2 jaar  gratis