077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

Het water zit in het bad, het weer wordt langzaam iets beter en we hebben groen licht van de overheid. Daarom openen we op zaterdag 29 mei ons zwembad!

Natuurlijk zijn we niet van alle corona maatregelen verlost en zijn er nog wat beperkingen. Zo mogen de douches nog niet gebruikt worden en de kleedkamers alleen om de natte zwemkleding uit te trekken. En we hebben een registratieplicht voor bezoekers. 

Daarom is de toegang ook dit jaar via een online ticket dat VOORAF via onze website gekocht moet worden. Dat kan niet aan de kassa. Wel hebben we goed nieuws voor abonnementhouders. Abonnementen zijn weer verkrijgbaar!

Op ieder abonnement staat een unieke abonnementscode. Deze code kun je ingeven in het online ticketsysteem en een ticket reserveren. Er zijn dan geen kosten aan het reserveren van een ticket. Voor toegang tot het zwembad is het verplicht om zowel het abonnementspasje als het e-ticket te tonen. Zonder een van beiden, wordt de toegang geweigerd omdat we dan niet kunnen controleren of het om een geldige reservering gaat.

Abonnementen kunnen gekocht worden via het VVV kantoor in Kesel. Op nadrukkelijk verzoek van het VVV kantoor, vragen we om het formulier onder deze link vooraf in te vullen en mee te nemen. Dan verkorten we de duur dat er mensen binnen in het VVV kantoor zijn. 

Klik hier voor toegangsprijzen en abonnementen.