077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

Door de corona maatregelen is er geen ticketverkoop aan de kassa. Uitsluitend toegang met een geldig e-ticket dat je hier kunt bestellen.

Vandaag hebben we goed nieuws voor ouders die samen met hun kinderen willen komen zwemmen. Vanaf vandaag, 27 juli, mogen volwassenen ook het water in. Wel moeten ze 1,5m afstand houden tot anderen die niet uit hun eigen gezin komen. Dat kan natuurlijk niet als het heel druk is. Daarom mogen er maximaal 15 volwassenen gelijktijdig het water in.

We vertrouwen erop dat iedereen hier zelf ook op let. En dat ouders elkaar aanspreken als de 1,5m niet gehandhaaft worden. Instructie door badpersoneel dient altijd te worden opgevolgd. Indien de corona maatregelen niet worden opgevolgd, kunnen zij bezoekers na een waarschuwing van het terrein sturen.

Laten we het met zijn alle veilig houden en zorgen dat dit niet nodig is!

Samengevat:

  • Tickets zijn enkele dagen van te voren te koop via onze website.
  • Er zijn maximaal 150 tickets beschikbaar. Daarvan zijn er 100 beschikbaar voor kinderen en 50 voor volwassenen. Volwassenen met een kinderticket worden niet toegelaten
  • Volwassenen houden zich ten alle tijden aan de 1,5 regel. Bij niet handhaven, zullen volwassenen hierop aangesproken worden door het badpersoneel. Na een waarschuwing kunnen volwassenen van het terrein worden gestuurd met hun kinderen.
  • Volwassenen mogen ook het water in, maar ze houden altijd 1,5m afstand tot anderen. Daarom mogen er maximaal 15 volwassenen gelijktijdig het water in.
  • Voor baby’s en peuters van 0 tm 2 jaar hoeft geen ticket gekocht te worden. Wel voor de begeleidende ouder.
  • Tickets zijn op naam en mogen niet worden doorverkocht.
  • Gekochte tickets zijn niet in te ruilen voor een waardebon en er is geen teruggave van geld indien er geen gebruik van wordt gemaakt.
  • Bij slecht weer kan de badmeester besluiten het bad dicht te houden of sluiten. Ook dan geldt er géén teruggave van reeds gekochte tickets. Dus indien de weersverwachting twijfelachtig is, wacht dan met bestellen tot op de dag zelf. Op de website wordt dagelijks door de badmeester bevestigd of het bad opent.
  • Alle tickets zijn €2,50 per ticket (exclusief servicekosten voor onze ticketpartner).