077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

De corona maatregelen worden gelukkig steeds meer versoepeld. Zolang we de 1,5m afstand kunnen waarborgen is er meer mogelijk. Ook voor Zwembad Kessel is er meer mogelijk. Concreet gaan we de volgende verruimingen toepassen:

Vanaf vrijdag 26-6:
– Totaal aantal bezoekers gaat omhoog van 50 naar 100 personen per dag.
– Daarvan zijn er 75 voor kinderen van 3 tm 12 jaar.
– Ook kinderen zonder zwemdiploma zijn vanaf 26-6 welkom, mits er een ouder meegaat als begeleider.
– Voor ouders die een kind begeleiden zijn 25 tickets beschikbaar per dag.
– Ouders mogen NIET het bad in, omdat in het bad de 1.5m regel niet gewaarborgd kan worden.
– Ouders houden zich ten alle tijden aan de 1,5 regel. Bij niet handhaven, zullen ouders hierop aangesproken worden door het badpersoneel. Na een waarschuwing kunnen ouders van het terrein worden gestuurd met hun kinderen.
– Baby’s en peuters van 0 tm 2 jaar zijn ook welkom met een begeleidende ouder. Daarvoor hoeft geen ticket gekocht te worden. Wel voor de begeleidende ouder.
– De openingstijden blijven dagelijks van 14:00 tot 17:30u

Vanaf 1 juli:
– Ook jeugd van 13 tm 18 jaar is welkom.
– Er zijn dan in totaal 75 tickets beschikbaar voor jeugd van 3 tm 18 jaar.
– Baantjes zwemmen gaan we ook weer faciliteren op maandagen, dinsdagen en donderdagen van 18:00u tot 19:00u. Daarvoor zijn maximaal 15 tickets beschikbaar per pag.

Alle tickets zijn €2,50 per ticket (exclusief servicekosten voor onze ticketpartner). Dat geldt ook voor de oudere jeugd en de begeleiders die niet in het bad mogen. Ook voor baantjeszwemmers wordt het tarief €2,50. Alleen baby’s van 0 tm 2 jaar zijn gratis. Helaas kunnen we dit seizoen geen abonnementen introduceren. Er zal géén ticketverkoop zijn aan de kassa. Deze zijn alleen online verkrijgbaar via onze website.

In principe zijn we elke dag geopend. Alleen bij heel slecht weer zullen we het bad gesloten houden. In de zomervakantie vanaf 11 juli, willen we ruimere openingstijden hanteren. We openen het bad dan dagelijks om 13:00u. Indien de corona maatregelen goed nageleefd worden, bekijken we of we dan meer dan 100 bezoekers kunnen toelaten.