077 - 462 2797 alleen tijdens openingstijden bereikbaar info@zwembadkessel.nl

De corona maatregelen worden gelukkig steeds meer versoepeld. Zolang we de 1,5m afstand kunnen waarborgen is er meer mogelijk. Ook voor Zwembad Kessel is er meer mogelijk. Concreet gaan we de volgende verruimingen toepassen:

Vanaf vrijdag 26-6:
– Totaal aantal bezoekers welke binnen mogen gaat omhoog van 50 naar 100 personen per dag.
– Daarvan zijn er 75 tickets beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.
– Ook kinderen zonder zwemdiploma zijn vanaf 26-6 welkom, mits er een ouder meegaat als begeleider.
– Voor ouders die een kind begeleiden zijn 25 tickets beschikbaar per dag.
– Ouders mogen NIET in het zwembad en NIET in het Peuterbad.
– Ouders kunnen toezicht houden op de rand van het peuterbad door plaats te nemen tussen de markeringen.
– Ouders kunnen toezicht houden op hun kinderen aan de rand van het zwembad en peuterbad;
– Ouders van kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht, conform huisregels, toezicht te houden op hun kind in het zwembad. Dit gebeurt vanaf het perron (binnen de omheining) omdat ouders NIET het water in mogen. Ook hiervoor zijn markeringen aangebracht aan de rand van het zwembad. Is er geen toezicht van een ouder, dan mag een kind zonder diploma niet in het zwembad.
– Ouders houden zich ten allen tijden aan de 1,5 meter regel op het gehele zwembadterrein. Bij niet handhaven, zullen ouders hierop aangesproken worden door het bad personeel. Na een waarschuwing kunnen ouders van het terrein worden gestuurd met hun kinderen.
– Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn ook welkom met een begeleidende ouder. Voor deze kinderen hoeft geen ticket gekocht te worden. Wel voor de begeleidende ouder.
– De openingstijden blijven dagelijks van 14:00 tot 17:30u

Vanaf 1 juli:
– Ook jeugd van 13 t/m 17 jaar is welkom.
– Er zijn dan in totaal 75 tickets beschikbaar voor jeugd van 3 t/m 17 jaar en 25 tickets voor ouders.
– Baantjes zwemmen gaan we ook weer faciliteren op maandagen, dinsdagen en donderdagen van 18:00u tot 19:00u. Daarvoor zijn maximaal 15 tickets  per dag beschikbaar.
– Het terras, rekening houdend met 1,5 meter afstand, mag weer gebruikt worden. Per tafel mogen maar twee personen zitten tenzij alle personen uit hetzelfde gezin komen.

Tickets
– Alle tickets zijn €2,50 per stuk (exclusief servicekosten voor onze ticketpartner). Dat geldt dus voor de oudere jeugd, de ouders/begeleiders die niet in het bad mogen en voor de baantjeszwemmers. Alleen kinderen van 0 tm 2 jaar zijn gratis.|
–  Helaas kunnen we dit seizoen geen abonnementen verkopen.
– Er zal géén ticketverkoop zijn aan de kassa. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via onze website.
– Er wordt geen geld teruggeven op reeds betaalde tickets

Volgende stappen
We zijn elke dag geopend. Alleen bij heel slecht weer zullen we het bad gesloten houden. In de zomervakantie vanaf 11 juli, willen we ruimere openingstijden hanteren. Dit alleen als de corona maatregelen goed nageleefd worden en dit past binnen de adviezen van het RIVM. Ook zullen we dan bekijken of we meer dan 100 bezoekers kunnen toelaten.